Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ve keçi görmek

Rüyada koyun ve keçi görmek

Rüyada koyun ve keçi görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, beklediklerini duyacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi gördüyseniz:

  • Sizi farklı yöne çekmek isteyen kişiler olsa da kendi yolunuzdan şaşmamalısınız.

Rüyada keçi ve koyun kesmek rızkın genişlemesine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada koyun keçi sağmak üzüleceğine ve borçlanacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada keçi koyun görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada koyun kuzu keçi görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada koyun ve keçi kesmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada keçi yada koyun görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada koyun ve keçi görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments