Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve koyun kesmek

Rüyada keçi ve koyun kesmek

Rüyada keçi ve koyun kesmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada keçi ve koyun kesmek gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada koyun ve keçi kesmek sıkıntısının biteceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada keçi ve koyun kesmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, güven kaybı yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek kalp kırmayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, toparlanacağına, kendine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Rüyada keçi koyun görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments