Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ciğeri görmek

Rüyada tavuk ciğeri görmek

Rüyada tavuk ciğeri görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ciğeri gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada tavuk ciğeri görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada et ciğer yemek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada ciğer yediğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada ekmek arası ciğer yemek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer piştiğini görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulur.

Rüyada ciğer satın almak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine inanılır.

Rüyada ciğer almak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments