Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer dağıtmak

Rüyada ciğer dağıtmak

Rüyada ciğer dağıtmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ciğer dağıtmak gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada ciğer dağıtmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, tüm dileklerin tutacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada ciğer yemek görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işaret etmektedir.

Rüyada ciğer kavurması görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan ciğeri yemek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek verilen emeklerin heba olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada ciğerleri parçalanmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, düşünmeden hareket edeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına alamet eder.

Rüyada ciğer yediğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer parçası görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ömrünün de uzun olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments