Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil göl görmek

Rüyada koyu yeşil göl görmek

Rüyada koyu yeşil göl görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Rüyada koyu yeşil göl gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Rüyada koyu yeşil göl görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada koyu mavi göl görmek sorunların çabucak atlatılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada koyu yeşil görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil su görmek büyük zararlar getireceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil araba görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, rakiplerine yenileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada koyu yeşil giymek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments