Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil giymek

Rüyada koyu yeşil giymek

Rüyada koyu yeşil giymek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil giymek gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek verimin ve bereketin geleceğine, düzeninin yıkılmayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada koyu yeşil giymek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada koyu mavi giymek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu kırmızı elbise giymek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada koyu mavi elbise giymek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada koyu renk elbise giymek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, saygınlık elde edeceğine inanılır.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments