Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil araba görmek

Rüyada koyu yeşil araba görmek

Rüyada koyu yeşil araba görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada koyu yeşil araba gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Rüyada koyu yeşil araba görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada koyu renk araba görmek hayatının düzene gireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada koyu yeşil giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göz görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada koyu yeşil renk görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada koyu yeşil deniz görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments