Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil görmek

Rüyada koyu yeşil görmek

Rüyada koyu yeşil görmek geçim derdi çekmeyeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerin büyüyeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada koyu yeşil su görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil renk görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil duvar görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Rüyada koyu yeşil giymek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil araba görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada koyu yeşil ev görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göz görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil göl görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments