Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mavi göl görmek

Rüyada koyu mavi göl görmek

Rüyada koyu mavi göl görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada koyu mavi göl gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Rüyada koyu mavi göl görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göl görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, başarı için fırsatların artacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi deniz görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada koyu mavi renk görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada koyu mavi görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu mavi su görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu mavi giymek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments