Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil su görmek

Rüyada koyu yeşil su görmek

Rüyada koyu yeşil su görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada koyu yeşil su gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Rüyada koyu yeşil su görmek ruhani önderlik yapacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine inanılır.

Rüyada koyu yeşil duvar görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, güç ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada koyu yeşil biber görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada koyu yeşil görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil halı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil göl görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, duygularının ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil yılan görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments