Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla su vermek

Rüyada kovayla su vermek

Rüyada kovayla su vermek kariyerinde atılım yapacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, geleceğinin parlak olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına delalettir.

Rüyada kovayla su vermek gördüyseniz:

  • Gençlerle veya arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz yaşam tarzınızda veya maddi gelir elde etme yollarınızda değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Rüyada kovadan su içmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu kova taşımak büyük fırsatlar yakalayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kova su görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kova kova su görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kova görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovada berrak su görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kova su taşımak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kova görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments