Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kova su görmek

Rüyada iki kova su görmek

Rüyada iki kova su görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Rüyada iki kova su gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada denizden kovayla su almak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kova kova su görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Rüyada kovalarla su taşımak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, arkadaştan görülecek faydaya işarettir.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada kovayla su taşımak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalettir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada bir kova su görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kovayla su vermek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments