Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovadan su içmek

Rüyada kovadan su içmek

Rüyada kovadan su içmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına delalet etmektedir.

Rüyada kovadan su içmek gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada kovadan su içmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada iki kova su görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovada berrak su görmek maddi zarara uğrayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kova kova su görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Rüyada su dolu kova görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kovaya su doldurmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, iş kaybı yaşayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kovası görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada kovayla su taşımak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments