Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla balık tutmak

Rüyada kovayla balık tutmak

Rüyada kovayla balık tutmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, çekilen hasretin biteceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada kovayla balık tutmak gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada kovayla balık tutmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kova dolusu balık görmek huşu içinde devam edeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kovada balık görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada bir kova balık görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerinin artacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık tarafından kovalanmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kovayla balık görmek bilgilerle donanacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, onları tebrik edeceğine işarettir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayatının da zorlaşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada denizde büyük balık tutmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments