Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla balık görmek

Rüyada kovayla balık görmek

Rüyada kovayla balık görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada kovayla balık gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Rüyada kovayla balık görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Rüyada kovayla balık tutmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kova balık görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kova dolusu balık görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kovada balık görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet eder.

Rüyada balık tarafından kovalanmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini köpek kovalarken görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insan tarafından kovalanmak yeni bir makama sahip olunacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments