Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tarafından kovalanmak

Rüyada balık tarafından kovalanmak

Rüyada balık tarafından kovalanmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada balık tarafından kovalanmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret eder.

Rüyada insanlar tarafından kovalanmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret eder.

Rüyada deli tarafından kovalanmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından kovalanmak çocuklar gibi mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada köpek tarafından kovalanmak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekbalığı tarafından kovalanmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dinazor tarafından kovalanmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvanlar tarafından kovalanmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments