Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovada balık görmek

Rüyada kovada balık görmek

Rüyada kovada balık görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zarar edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovada balık gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kovayla balık tutmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kova balık görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalettir.

Rüyada kovada balık görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine inanılır.

Rüyada balık tarafından kovalanmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet eder.

Rüyada kovayla balık görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, işlerinin artacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına alamet eder.

Rüyada kova dolusu balık görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovayla su doldurmak kazancının daha da artacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments