Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kova görmek

Rüyada su dolu kova görmek

Rüyada su dolu kova görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, ailesini utandırmayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kova gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada su dolu kovalar görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu kova görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada su dolu kova görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine rivayet eder.

Rüyada su dolu kova taşımak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, yeni kapılar açılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu kova görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada süt dolu kova görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden kovayla su almak yeni denemelerde bulunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kovaya su doldurmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments