Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kovası görmek

Rüyada su kovası görmek

Rüyada su kovası görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Rüyada su kovası gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Rüyada bir kova su görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bir kova su taşımak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada kovaya su doldurmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kovayla su vermek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kova su görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada içi su dolu kova görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, huzur içinde yatacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu kova görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kovayla su doldurmak evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments