Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovada su görmek

Rüyada kovada su görmek

Rüyada kovada su görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, günah ve suç işleyeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kovada su gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada denizden kovayla su almak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kovayla su doldurmak zenginliği bulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovayla su taşımak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işarettir.

Rüyada içi su dolu kova görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kovası görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, ferahlığa çıkılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kova su görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine inanılır.

Rüyada kovalarla su görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, çocuk sahibi olunacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada iki kova su görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments