Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden kovayla su almak

Rüyada denizden kovayla su almak

Rüyada denizden kovayla su almak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına işaret eder.

Rüyada denizden kovayla su almak gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada denizden kovayla su almak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada denizden kovayla su çekmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kova su taşımak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada su kovası görmek hoşgörülü biri olunacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovayla su doldurmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek zararın gittikçe daha da artacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işarettir.

Rüyada su kova görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kovayla su vermek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments