Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovalarla su görmek

Rüyada kovalarla su görmek

Rüyada kovalarla su görmek işlerinde bereket olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yeni bir çevre edinileceğine alamet eder.

Rüyada kovalarla su gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek duymadığı sözleri duyacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş su kovası görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada denizden kovayla su çekmek şansa, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki kova su görmek kafasını toparlayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada su dolu kovalar görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kovayla su çekmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kovada su dökmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kovası görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments