Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğunu öpmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek başarıya giden yollarını açacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments