Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sevinçli haberlere, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek çok iyi bir duruma geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğunu öpmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments