Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, kafa dinleyeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek maddi açıdan rahata erileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğunu öpmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına inanılır.

Rüyada iki kişiye aşık olmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments