Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğunu öpmek

Rüyada aşık olduğunu öpmek

Rüyada aşık olduğunu öpmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, küslerin barışacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, eşit davranılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğunu öpmek gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, büyüleyeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğunu öpmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, adını işiyle duyuracağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun insana sarılmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments