Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kızı öpmek

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek zorlukların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğunu öpmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek her nimetin lezzetine varacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments