Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot gömlek görmek

Rüyada kot gömlek görmek

Rüyada kot gömlek görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kot gömlek gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Rüyada kot gömlek giymek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kot gömlek almak ticari anlamda yön değiştireceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada mavi kot gömlek görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına inanılır.

Rüyada kot gömlek görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kot giymek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kot pantolon yıkamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni kot pantolon görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments