Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot gömlek giymek

Rüyada kot gömlek giymek

Rüyada kot gömlek giymek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, lükse ve konfora kavuşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot gömlek giymek gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada kot gömlek giymek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kot gömlek görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada mavi kot gömlek görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada kot gömlek almak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kot elbise giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket giymek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kot giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kot ceket giymek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments