Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kot giymek

Rüyada beyaz kot giymek

Rüyada beyaz kot giymek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hayatının karışacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kot giymek gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada beyaz kot giymek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, zahmete düşeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulur.

Rüyada kot etek giydiğini görmek kolay yollardan kazanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kot etek giymek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Rüyada dar kot giymek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kot gömlek giymek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot şort giymek sorunlarını çözebileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments