Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot gömlek almak

Rüyada kot gömlek almak

Rüyada kot gömlek almak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot gömlek almak gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Rüyada kot gömlek almak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada kot gömlek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada mavi kot gömlek görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada kot gömlek giymek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada kot pantolon kesmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına alamet eder.

Rüyada yeni kot pantolon görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada dar kot pantolon giymek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kot elbise görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments