Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek yeni bir hayata başlayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, başarıların çoğalacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sevilip sayılacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığın kişiye aşık olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulur.

Rüyada aşık olunan kişiyi görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada aşık kişiyi görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek hayırlı bir yola girileceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak çok istediği bir şeye sahip olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments