Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olunan kişiyi görmek

Rüyada aşık olunan kişiyi görmek

Rüyada aşık olunan kişiyi görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olunan kişiyi gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak küslükleri bitireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada iki kişiye aşık olmak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, bolluk ve bereketin artacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak kendisi ile baş başa kalacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyi görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments