Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, borçların kapanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir iş bulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayırlı işlere girişileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments