Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık kişiyi görmek

Rüyada aşık kişiyi görmek

Rüyada aşık kişiyi görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, malının ve parasının da artacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aşık kişiyi gördüyseniz:

  • Evde veya bir arkadaşlığınızda meydana gelecek değişiklikler sizi özgürleştirebilir.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olunan kişiyi görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin ağladığını görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyi görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments