Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak huzurlu günlerin biteceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, köşeye sıkıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birine kavuşmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya kavuşmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hükmünün geçmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada çocuğuna kavuşmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments