Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köşede oturmak

Rüyada köşede oturmak

Rüyada köşede oturmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ün sahibi olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işarettir.

Rüyada köşede oturmak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada köşede oturmak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, pişman olacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulur.

Rüyada köşeye sıkışmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şark köşesi görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köşeli yastık görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köşeye sıkıştırmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada köşe takımı görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet etmektedir.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada köşe koltuk görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, geçim derdi çekeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments