Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köşeye sıkıştırmak

Rüyada köşeye sıkıştırmak

Rüyada köşeye sıkıştırmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köşeye sıkıştırmak gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada birini köşeye sıkıştırmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köşeye sıkışmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Rüyada köşeye sıkıştırmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köşe takımı görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köşeli koltuk görmek tabiri caizse can bulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köşe yazarı görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret eder.

Rüyada şark köşesi görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, haksızlıklara uğranılacağına delalet eder.

Rüyada köşe görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments