Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köşeye sıkışmak

Rüyada köşeye sıkışmak

Rüyada köşeye sıkışmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köşeye sıkışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Rüyada köşeye sıkıştırmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada köşeye sıkışmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalet eder.

Rüyada birini köşeye sıkıştırmak hayırlı kapılar açılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köşe koltuk görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köşe takımı görmek niyetlendiği işlere gireceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köşe görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek işlerinin başarılı olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine rivayet eder.

Rüyada şark köşesi görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, para yatıracağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments