Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köşe koltuk görmek

Rüyada köşe koltuk görmek

Rüyada köşe koltuk görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunların yakında son bulacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada köşe koltuk gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada köşeli koltuk görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada köşe koltuk görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalet etmektedir.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada köşeye sıkışmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına yorulur.

Rüyada köşe takımı görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet etmektedir.

Rüyada köşeli yastık görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Rüyada birini köşeye sıkıştırmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada köşeye sıkıştırmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments