Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayallerinin suya düşeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada köşede oturmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine yorulur.

Rüyada şark köşesi görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet eder.

Rüyada birini köşeye sıkıştırmak attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köşeye sıkışmak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Rüyada köşe görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işaret eder.

Rüyada köşe yazarı görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Rüyada köşe koltuk görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments