Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köşeli yastık görmek

Rüyada köşeli yastık görmek

Rüyada köşeli yastık görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına yorulur.

Rüyada köşeli yastık gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Rüyada köşeli yastık görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada köşeye sıkıştırmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada köşe takımı görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada köşede oturmak bir üniversitede hoca olunacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Rüyada köşe görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, amaçlardan sapmaya, sorunların yakında çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada birini köşeye sıkıştırmak hayırlı kararlar alacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet eder.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köşe koltuk görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments