Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şark köşesi görmek

Rüyada şark köşesi görmek

Rüyada şark köşesi görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şark köşesi gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada şark köşesi görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, bol para kazanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köşeli yastık görmek işlerin kapanacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köşeye sıkıştırmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada köşe takımı görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada köşede oturmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada köşe koltuk görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Rüyada birini köşeye sıkıştırmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments