Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin elini tutmak

Rüyada ölen kişinin elini tutmak

Rüyada ölen kişinin elini tutmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin elini tutmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments