Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, pişmanlığa yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak yüksek bir makamı olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak kazancın her daim artacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir kızın elini tutmak varolan borçların yakında ödeneceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, alım gücünü yitireceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada kızın elini tutmak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kızının elini tutmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments