Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek sıkıntılarının sona ereceğine, yoksulluğa, hedeflerini tutturamayacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, emrinde insan çalıştıracağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek ekmek bulamayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişi görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments