Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak hayırlı haberler getireceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada aşık kişiyi görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada aşık olunan kişiden çıkma teklifi almak sorunların ve sıkıntıların artacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments