Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, onları gücendireceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, asık yüzlerin güleceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, zengin için yoksulluğa, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments