Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişi görmek

Rüyada aşık olduğun kişi görmek

Rüyada aşık olduğun kişi görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada sana aşık olan kişiyi görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak üzüntüden sonra ferahlamaya, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kendini çok iyi hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada iki kişiye aşık olmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak işlerinin gerileyeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık kişiyi görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments