Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun koru görmek

Rüyada odun koru görmek

Rüyada odun koru görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun koru gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Rüyada odun koru görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada başbakana korumalık yapmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş koru görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koruyucu melek görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın koruması olmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada kömür koru görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara koru görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına rivayet eder.

Rüyada koruyan köpek görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments